Dykpark Vättern

Dykpark Vättern

Välkommna till Dykpark Vättern!

Här kommer du kunna läsa om ett pågående projekt som startade i början av 2008. Vår vision är att kunna starta en dykpark i Vättern med vraket Eric Nordevall som huvudattraktion. De flesta av våra inlägg kommer att handla om just Eric Nordevall eftersom det vraket kräver mest arbete.

Eric Nordevall är belagd med dykförbud sedan 1999 och vår förhoppning är att kunna lyfta förbudet så att dykare åter kan besöka henne.

Vi kommer regelbundet uppdatera sidan med framgångar och bakslag allt eftersom projektet fortgår.

Trevlig läsning!

www.ericnordevall.se

Eric NordevallSkapad av Erik Rådström 2011-12-01 20:52

Äntligen har vi möjlighet att visa alla vad vi har arbetat med i sommar på Eric Nordevall. Det har varit en lång process att komma dit vi är idag men vi nöjer oss inte där. Detta är bara en första del i den kompletta produktionen som hela tiden växer.

Det var tänkt att denna sida skulle vara uppe redan i början av veckan men vi fick tyvärr problem med domänen vi köpte. Eftersom vi betalar detta ur egen ficka så nappade vi på ett erbjudande om att köpa bara domänen och sedan hänvisa den till ett server utrymme vi redan har. Detta brukar normalt inte vara något problem men denna gång gick vi på en liten nit. Företaget vi köpte den av krävde att man tecknade ett abonnemang för 40kr i månaden bara för att hänvisa adressen till servern där allt material ligger.
På grund av detta tog det lite extra tid att flytta över allt till en annan firma där hela hemsidan ligger på nu.

Våra planerar är att skapa en sida där man kan finna det mesta i informations och bildväg gällande Eric Nordevall. För att nämna något av sakerna vi gör så pågår arbetet med att skanna över 60st tidningsartiklar från när vraket hittades och framåt. Vi söker samtidigt tillstånd hos berörda tidningar för att kunna lägga upp artiklarna online när sidan och skanningen är klar.

Detta kommer att ta tid, men fram till dess kan ni se hur vraket ser ut idag genom våra sfäriska bilder från vraket.

För de som äger en Ipad 2 eller en Iphone 4 rekommenderar vi att ni går in på sidan via den och klickar i motion control nere i högra hörnet.

Välkomna ner på Eric Nordevall!

www.ericnordevall.se

  • Kommentarer(1)//www.dykparkvattern.se/#post32