Dykpark Vättern

Dykpark Vättern

Välkommna till Dykpark Vättern!

Här kommer du kunna läsa om ett pågående projekt som startade i början av 2008. Vår vision är att kunna starta en dykpark i Vättern med vraket Eric Nordevall som huvudattraktion. De flesta av våra inlägg kommer att handla om just Eric Nordevall eftersom det vraket kräver mest arbete.

Eric Nordevall är belagd med dykförbud sedan 1999 och vår förhoppning är att kunna lyfta förbudet så att dykare åter kan besöka henne.

Vi kommer regelbundet uppdatera sidan med framgångar och bakslag allt eftersom projektet fortgår.

Trevlig läsning!

ericnordevall.se

Eric NordevallSkapad av Erik Rådström 2012-04-19 22:46

Sidan är något som tynger oss otroligt mycket för tillfället.

Vi får ständigt frågor om varför den inte är på plats och varför tidningen skrev att den skulle vara färdig i början av mars. Tyvärr har vi fått en hel del syrliga kommentarer för att sidan inte är klar.

I samband med tidningsartikeln som gick ut i februari om sidan vi planerade att lansera så blev vi lovade material till några datum, vi la därefter till ordentligt med tid just för att vi inte skulle stå där i slutet av februari stressade för att sidan inte var klar. Vissa delar av detta material har vi fortfarande inte fått och vi jobbar så hårt vi kan för att få fram det.

Vi är färdiga med sidan som vi vill ha det men vi kommer inte att släppa något utan att allt material är på plats. Så snälla håll ut, den kommer att komma upp så snart vi har fått materialet vi saknar.

Vi gör allt vi kan för att den ska komma upp men vi kan tyvärr inte påverka när andra inte levererar.

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.